Om den här webbplatsen

Tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna ta del av innehållet på vår webbplats, oavsett vilka förutsättningar du som använder har. Hydro Pascal AB följer de riktlinjer som är rekommenderade i Web Content Accessibility Guidelines och innehållet är tillgängligt även om din webbläsare eller enhet inte kan hantera JavaScript och CSS (stilmallar). Däremot måste JavaScript och CSS vara aktiverat för att sajten ska se ut och fungera som vi har tänkt.


Tangentbordsgenvägar

Många webbläsare stödjer tangentbordsgenvägar (accesskeys). Kommandona kan variera beroende på vilket operativsystem och vilken webbläsare du använder. I Windows är det ofta ALT + SHIFT + [siffra] som gäller och i MacOS är CTRL + ALT + [siffra] vanligast. Här nedan har vi listat samtliga tangentbordsgenvägar på den här webbplatsen samt kommandona för dessa:Genväg Handling
1 Startsidan
2 Kontakta oss
3 Momentdragare
4 Pumpar
5 Ventiler
0 Information om tillgänglighet

Webbläsare

Den här webbplatsen är testad och fungerar bra i följande webbläsare.


Tillverkare Version(er)
Microsoft Internet Explorer 6.0+
Mozilla Firefox 2.0+
Google Chrome 0.2+
Apple Safari 4.0+
Opera 10.0+

Microformats

Hydro Pascal AB använder Microformats.


Voilà Webbyrå

Vi som har skapat den här webbplatsen heter Voilà Webbyrå. Vi specialiserar oss på att utveckla företagspresentationer och e-handelslösningar med fokus på tillgänglighet, användbarhet och sökmotoroptimering. Vi utför även användbarhetstestning för att kvalitetssäkra design och funktion. Vi finns i både Malmö och Stockholm. Välkommen att kontakta oss på 0730 - 820 830 för mer information!