CAT Pumps

Världsledande tillverkare av Triplex högtrycks kolv- och pistongpumpar

Cat Pumps - Triplex Pistong Pump 820 Cat Pumps - Triplex Pistong Pump 2520

Vem? — CAT Pumps är en amerikansk tillverkare av Triplex kolv- och pistongpumpar, vilka har ett utförande som benämns ”positiv deplacement” och är av hög industriell kvalité. Företaget har varit verksamt under 40 år och har alltså lång och gedigen erfarenhet av industriella och kundutvecklade högtryckssystem.

Vad? — CAT Pumps är av typen Triplex, högtrycks vätskepumpar känd över världen som pålitliga, för kontinuerlig drift och med lång livslängd. Konstruktionen Triplex av våra kolv- och pistongpumpar levererar ett jämt med pulsationsfritt flöde. Den positiva deplacementskonstruktionen av våra kolv och pistongpumpar levererar ett konstant flöde från 0.95 – 908 lit/min vid tryck 7 – 700 bar.

Var? — Våra Triplex högtrycks kolv- och pistongpumpar används inom flera tusentals olika applikationer. Deras korrosionsresistans och välutvecklade drivförmåga är av väsentlig betydelse för kontinuerlig drift inom högtrycksapplikationsområden såsom biltvätt-, högtrycksrengöring-, omvänd osmosis- samt kemisk och oljeproduktion, DI vattendimma, CO2 samt eldbekämpning med skum. Våra högtrycks- Triplex kolv och pistongpumpar kan fås genom vårt nätverk över hela världen. Omfattande lagerhållning och tekniska support kan fås vid våra branschkontor i olika länder.

Varför? — Kvalitet! CAT Pumps startade tillverkning av Triplex kolv- och pistongpumpar 1968 med en övertygelse om att kunna leverera pålitliga, underhållsfria industripumpar. CAT Pumps har fältsprovats för att fungera under lång tid. Våra Triplex pumpar har erhållit ett rykte om Pumparna med Nio Liv. OEM och slutförbrukare väljer CAT Pumps därför att de är de mest pålitliga högtryckspumpar på marknaden. Vi ser fram emot att leverera er nästa Triplex högtryckspump.

Pumpar

Triplex högtryckspumpar
Tillbehör